Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați detalii aici

Politica de confidentialitate

Candytoys.ro respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.

SC CASH&CANDY SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) la nr. 19799.

Aceasta notificare poate fi gasita aici: http://www.dataprotection.ro/notificare/cautari.do

 

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC CASH&CANDY SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

 

Dreptul de a va modifica si sterge datele detinute de Candytoys.ro

Candytoys.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat. Furnizarea datelor personale catre SC CASH&CANDY SRL prin intermediul acestui site este optionala iar utilizatorii pot refuza furnizarea acestor date in orice moment si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.
Orice astfel de cerere in vederea stergerii datelor din baza de date, se va trimite scanata (datata si semnata) prin e-mail la adresa info@candytoys.ro, sau prin posta la adresa:

SC CASH&CANDY SRL, Sos. Andronache, nr. 203, sector 2, Bucuresti, cod postal 022524

 

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe pagina noastra de web www.candytoys.ro necesita o parola. Nu putem fi facuti responsabili pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului sau sau parolei sale.
Garantam ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia curierului (FAN Courier) pentru livrarea coletelor si procesatorului de plati online (LibraPay). Datele personale ar putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, in nici un moment, pe serverele noastre. In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri, datele cardului dvs sunt introduse direct in serverele Visa sau MasterCard, iar autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem prin introducerea unui parole.
Informatiile furnizate catre Candytoys.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. Candytoys.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajam spam-ul, nu comercializam, nu oferim si nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site si nu facem publice datele furnizate de clientii nostri.
Site-ul nostru foloseste Google Analytics pentru a analiza modul in care utilizatorii il folosesc, prin utilizarea de cookies pentru a colecta informatii standard de inregistrare si informatii privind activitatea utilizatorilor. Aceste date colectate transmise catre Google sunt anonime si niciodata nu se va asocia identitatea unui utilizator logat pe site cu adresa sa de IP.


Opinii de Încredere by Trusted.ro

Anumite informații ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, județ) sunt transmise pe o durată limitată de timp către serviciul partener Opinii de Încredere by TRUSTED.ro, în scopul trimiterii unui mesaj în numele magazinului pentru a gestiona în mod independent opinia clienților cu privire la magazinul nostru. Părerea clienților va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informațiile sunt șterse automat de către sistemul serviciului partener după ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terțe sisteme pentru trimiterea tehnică a mesajelor, astfel încât să se asigure că acestea ajung la clienți.


Feedback

Candytoys.ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

 

Modificari ale Politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam.