Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Ne-ai acordat incredere navigand si facand cumparaturi in cel mai dulce magazin online Candytoys.ro si iti multumim pentru asta. Te asiguram ca vom respecta cu strictete confidentialitatea datelor tale, luand toate masurile tehnice si organizationale in conformitate cu Regulamentului (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”).


Cine suntem si cum ne poti contacta

Candytoys este denumirea comerciala a SC CASH&CANDY SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Soseaua Andronache nr. 203, sector 2, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/10206/2005, avand cod unic de inregistrare fiscala RO16910797 (in continuare “Candytoys.ro” sau “noi”).

Pentru orice intrebari sau nelamuriri legate de prezenta Politica, de modul in care prelucram datele tale sau drepturile tale, te incurajam sa ne contactezi la numarul de telefon 021 240 4158 sau la adresa de e-mail office@cashandcandy.ro sau prin posta/curier la adresa Soseaua Andronache nr. 203, Corp C5, Etaj 1, Biroul nr. 5, Sector 2, Bucuresti, Romania.

SC CASH&CANDY SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) la nr. 19799.

Aceasta notificare poate fi gasita prin depunerea personala la Registratura a unei cereri pe care o gasiti aici: http://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=837


Ce date colectam despre tine

In functie de modul cum interactionezi cu site-ul nostru (crearea unui cont, plasarea unei comenzi, abonarea la newsletter, comunicarea prin intermediul chat-ului sau completarea unor formulare), colectam si prelucram urmatoarele date cu caracter personal:

        - Numele si prenumele
        - Adresa de e-mail
        - Numarul de telefon
        - Modul de adresare
        - Varsta
        - Adresa fizica
        - Informatii despre produsele comandate
        - Istoricul de navigare, cum ai interactionat cu site-ul, adresa IP, tipul de browser folosit, durata vizitei, istoricul de cautare, numarul de pagini vizitate, date legate de trafic

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc), in cazul platii online, nu sunt transferate sau stocate, in nici un moment, pe serverele noastre. Prin intermediul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri, datele cardului tau sunt introduse direct in serverele Visa sau MasterCard, iar autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea ta in acest sistem prin introducerea unui parole.

 

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

        - Datele tale sunt colectate si prelucrate in urmatoarele scopuri:
        - Crearea si administrarea contului
        - Procesarea comenzilor, inclusiv preluarea, confirmarea, facturarea si expedierea acestora
        - Trimiterea de informatii comerciale despre produsele si promotiile noastre in cazul in care te-ai abonat la newsletter
        - Asistenta si suport clienti prin intermediul chat-ului, formularului de contact sau la telefon
Imbunatarirea experientei tale pe site-ul nostru

 

Cui transmitem datele tale cu caracter personal

Datele tale sunt procesate de angajatii companiei SC CASH&CANDY SRL pentru scopurile enumerate anterior. O parte din date pot fi, de asemenea, trimise catre terti (furnizorii si partenerii nostri) pentru realizarea functiilor si serviciilor necesare operarii activitatilor noastre, cum ar fi:

        - Firmele de curierat (Fan Courier, DPD, Nemo Courier, Urgent Cargus)
        - Procesatorul de plati online (LibraPay) 
        - Firma externalizata de servicii IT
        - Firma externalizata de contabilitate
        - Furnizorul de servicii de hosting
        - Platforma de functionare a site-ului
        - Google Analytics – pentru analiza traficului
        - MailChimp – pentru serivicii de trimitere de noutati, promotii si diverse informatii comerciale
        - Hotjar – pentru colectarea de informatii referitoare la experienta de utilizare a site-ului
        - Tawk.to – pentru comunicarea interactiva prin chat

Anumite informații ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, județ) sunt transmise pe o durată limitată de timp către serviciul partener Opinii de Încredere by TRUSTED.ro, în scopul trimiterii unui mesaj în numele magazinului pentru a gestiona în mod independent opinia clienților cu privire la magazinul nostru. Părerea clienților va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informațiile sunt șterse automat de către sistemul serviciului partener după ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terțe sisteme pentru trimiterea tehnică a mesajelor, astfel încât să se asigure că acestea ajung la clienți.

Acesti furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protectie a acestora. Nu se efectueaza alte transferuri de date cu caracter personal catre alti destinatari, cu exceptia cazului in care detinem obligatia aceasta prin lege.

 

In ce tari transferam datele tale cu caracter personal

De regula, stocam si prelucram datele tale cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Totusi, unele date pot fi transferate catre furnizorul nostru de servicii care ne ajuta sa iti trimitem informari pe e-mail (MailChimp). Desi este situat pe teritoriul SUA (in afara Spatiului Economic European), Comisia Europeana i-a recunoscut un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal, prin certificarea Privacy Shield (Scutul de Confidentialitate UE-SUA).

 

Cum asiguram securitatea datelor tale cu caracter personal

Pastram datele tale cu caracter personal pe server-ele securizate ale companiei SC CASH&CANDY SRL, protejate cu ajutorul soft-urilor antivirus si firewall. Am implementat atat din punct de vedere tehnic cat si la nivel organizational solutii si proceduri adecvate, conform standardelor industriei.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele tale cu caracter personal, iti atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura. Desi facem tot posibilul sa iti securizam datele, intrucat inregistrarea si autentificarea pe site-ul nostru necesita o parola, nu putem fi responsabili pentru vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru sau pentru erorile survenite in urma neglijentei tale privind securitatea si confidentialitatea contului tau sau a parolei tale.


Cat timp pastram datele tale cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele tale personale atata timp cat detii un cont de client si/sau continui sa faci cumparaturi pe site-ul nostru. Ne poti solicita oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, iar datele respective vor fi sterse sau anonimizate astfel incat sa nu mai poti fi identificat in sistemele noastre de evidenta, exceptand cazul in care suntem obligati sa pastram datele tale pentru o perioada mai lunga, in baza legii sau a interesului nostru legitim.

 

Care sunt drepturile tale

Ne angajam sa asiguram ca ai in orice moment controlul deplin asupra datelor tale si ca iti poti exercita efectiv drepturile si optiunile pe care le ai potrivit GDPR.

Conform tehnologiilor pe care le ai la dispozitie, te informam ca ai urmatoarele posibilitati:

        - Poti gestiona actualizarea sau stergerea directa a unor date disponibile in contul tau de client
        - Poti sterge cookie-urile sau istoricul navigarilor din site-ul nostru
        - Poti gestiona diverse optiuni ale platformelor social media si motoarele de cautare (de ex. Google si Facebook) privind modul in care alegi sa iti prelucreze datele


Conform GDPR, iti sunt oferite, in calitate de persoana vizata, drepturile de mai jos. Inainte de a da curs oricarei solicitari privind drepturile tale, ne vom asigura ca esti titularul datelor cu privire la care alegi sa iti exerciti aceste drepturi, iar pentru acest scop iti putem solicita unele informatii/date pentru a verifica identitatea ta, sau putem solicita mai multe detalii despre solicitarea ta. 

        - Dreptul de a fi informat. Ai dreptul de a primi informatii clare, transparente, usor de inteles si usor accesibile cu privire la modul in care prelucram datele tale, inclusiv detalii privind drepturile tale, in calitate de persoana vizata. Aceste informatii sunt incluse si in aceasta Politica.
        - Dreptul de acces la date. Ai dreptul de a accesa datele pe care le prelucram despre tine cat si de a solicita o copie a acestora.
        - Dreptul la rectificarea datelor. Ai dreptul de a solicita rectificarea datelor tale, daca acestea sunt incorecte, incomplete sau inexacte.
        - Dreptul la stergerea datelor. Ai dreptul de a solicita stergerea datelor tale.
        - Dreptul la portabilitatea datelor. Ai dreptul de a solicita transferul datelor tale catre tine sau catre un alt operator indicat de tine, intr-un format structurat si care permite reutilizarea lor.
        - Dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor. Ai dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor.
        - Dreptul de a te opune prelucrarii datelor si a marketing-ului direct. Te poti opune oricarei prelucrari de date si dezabona de la comunicarile noastre de marketing direct in orice moment. Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe link-ul “dezabonare” din orice e-mail trimis de catre noi sau sa modifici setarile din contul tau de pe site-ul nostru.
        - Dreptul de retragere a consimtamantului. Chiar daca initial ti-ai dat acordul, ai dreptul de a-ti retrage in orice moment consimtamantul pentru prelucrarea anumitor date sau pentru toate (cu respectarea legii si a timpului de stocare).
        - Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere. Ai dreptul sa depui orice plangeri in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (“A.N.S.P.D.C.P.”) asupra modului in care noi prelucram datele tale personale. Totusi, speram ca vei decide sa discuti mai intai cu noi si iti garantam ca vom lua toate masurile necesare pentru a solutiona orice problema cu privire la controlul si securitatea datelor tale.

Pentru a-ti exercita unul sau mai multe din aceste drepturi, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail office@cashandcandy.ro sau sa ne trimiti o cerere scrisa, datata si semnata prin posta/curier pe adresa: SC CASH&CANDY SRL, Sos. Andronache, nr. 203, sector 2, Bucuresti, cod postal 022524.

 

Cand se actualizeaza aceasta politica

Putem actualiza periodic prezenta Politica si orice modificare va fi disponibila in permanenta pe site-ul nostru. 

Ultima modificare: 02.07.2018